A Queen B Esküvői Ruhaszalon 2016-ban kezdte meg munkáját Szabadkán

Az ügyfelek kívánságainak tiszteletben tartása, a professzionális megközelítés, az alapos és minőségi munka elengedhetetlen része munkánknak az első naptól kezdve mindmáig.

A szakértő személyzetnek és a magasszintű szervezésnek köszönhetően a szalon nagy hírnévre tett szert.

Víziónk

Szalonunk víziója a menyasszony minden kívánságának és elképzelésének valóra váltása, hogy a tökéletes esküvői ruha keresése sikerrel záruljon és méltó legyen élete legértékesebb pillanatához.

A házias, meleg  légkör, a fényűző környezet  és az udvarias személyzet, amellyel minden megbeszélhető a Queen B szalonban eltöltöltött időt olyanná teszi, mintha barátokkal töltötte volna.

A kínálatunkban szereplő összes esküvői ruha a legminőségesebb és legfinomabb csipkéből, selyemből, tüllből, szaténból készül olyan részletekkel gazdagítva, mint például kristályok, igazgyöngyök, gyöngyök, cirkonok és féldrágakövek.

Kínálatunkban megtalálhatóak egyedi modellek is, amelyek finom kézzel készített hímzéssel díszítettek és kifinomultságot, egyediséget sugároznak.

Bízza ránk az összes esküvői ruhaválasztással kapcsolatos aggodalmát, ossza meg velünk kívánságait és kéréseit, mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy boldogan és gondtalanul várhassa a Nagy nap elérkeztét, hiszen mi gondoskodunk Önről!

Kövessen minket!