MUNKAIDŐ ÉS HOL TALÁLHATÓAK?

Nyitvatartás: hétköznap 12-18 óráig, szombaton 10-14 óráig. Amennyiben nem tudja megoldani, hogy ezen időpontokban jelentkezzen be próbára, szükség szerint más, a szokásos munkaidőn kívüli időpontban is megnyitjuk Ön előtt szalonunk kapuját. Megtalál bennünket Szabadkán,  a Kőrösi út 11-ben.

HOGYAN VEHETJÜK FEL ÖNÖKKEL A KAPCSOLATOT?

Elérhet minket a 069/611 911 telefonszámon, a Vencanice Queen B Facebook oldalán és a vencanice_queen_b Instagram fiókon keresztül.

SZÜKSÉGES-E IDŐPONT KÉRÉSE A PRÓBÁHOZ?

Javasoljuk, hogy egyeztessen időpontot, hiszen szalonunk gyönyörű környezetében a foglalt időpont csak az Öné az ezzel járó meghitt magánszféra biztosításával együtt. Így kedvére válogathat és nyugodt körülmények között próbálhatja fel az esküvői ruhákat. Ha bejelentkezés nélkül, de szabad időpontban érkezik, ugyanolyan figyelmet szentelünk Önnek, mintha előre foglalta volna az időpontot.

MI AZ ESKÜVŐI RUHA KIKÖLCSÖNZÉSÉNEK VÉGSŐ HATÁRIDEJE?

Esküvői ruha kölcsönzésére nincs végső határidő. Mindamellett minél előbb úgy dönt, hogy lefoglalja esküvői ruháját, annál nagyobb választék áll rendelkezésére ruhamodelljeink közül az Önök által kiválasztott időpontra. Esküvői ruháját akár midössze néhány nappal az esküvő előtt is lefoglalhatja, ha a választott modell ebben az időpontban még szabad. Javasoljuk, hogy már körülbelül 6 hónappal a különleges nap előtt kezdje meg a tökéletes esküvői ruha felkutatását.

AZ ESKÜVŐ ELŐTT HÁNY NAPPAL VÉGZIK A RUHÁN SZÜKSÉGES JAVÍTÁSOKAT?

Esküvője előtt 7–14 nappal felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük az esküvői ruháján szükséges javítások időpontját. Magát a korrekciót nagyon rövid időn belül elvégezzük szakértő szabó személyzetünk segítségével,  aki gondoskodik arról, hogy álmai esküvői ruhája tökéletesen megfeleljen Önnek.

MIT VIGYEK MAGAMMAL A MEGBESZÉLT RUHAKORREKCIÓRA?

Lehetőség szerint hozza magával azt a cipőt, amelyet az esküvő napján visel fog, valamint azt a  fehérneműt, amelyet esküvői ruhája alatt visel majd. Mivel a cipősarok magassága szerepet játszik az esküvői ruha hosszának meghatározásában nagyon fontos, hogy az első tervezett korrekció előtt megtalálja a megfelelő cipőt.

LEHETSÉGES-E AZ ESKÜVŐI RUHAMODELL CSERÉJE?

Abban az esetben ha meggondolja magát, az esküvői ruhát kicserélheti kínálatunk egy másik modelljérere, amennyiben az újonnan választott ruha az Ön esküvője napjára még nincs lefoglalva.

KÍNÁLATUKBAN MEGTALÁLHATÓAK- E AZ ESKÜVŐI KIEGÉSZÍTŐK?

Kínálatunkban megtalálható minden esküvői kiegészítő. Hajdíszek (tiarák, koronák,  csatok, hajráfok ..), fátylak, kézitáskák, bolerók, zakók, poncsók, bundák, piros forgatóruhák, kesztyűk, dekoratív övek, szalagok, 2in1 uszályok, ékszerek, legyezők, napernyők, esernyők, komakosarak, sziták a menyecsketánchoz, piros kosarak, harisnyakötők, fehér selyemből készült Queen B fürdőköpenyek.

BÉRELHETEK-E MENYASSZONYI RUHÁT A SZALONBAN AKKOR IS, HA NEM VAGYOK SZABADKAI?

Természetesen. Sok lány jön hozzánk más helyekről és városokból. Mi sem jobb bizonyíték erre, mint az elégedett menyasszonyok Zomborból, Újvidékről, Apatinból, Szegedről, Horgosról, Nagybecskerekről, Nagykikindáról, Becséről…

BÉRELHETEK-E MENYASSZONYI RUHÁT KÜLFÖLDRE?

Igen, minden probléma nélkül.  Mindössze egy olyan bérleti szerződés megkötése szükséges, amely érvényes a határátkelőhelyeken.

VAN-E KÍNÁLATUKBAN KISMAMA ESKÜVŐI RUHA?

Számos esküvői ruhánk van, amely tökéletes a más állapotban lévő menyasszonyok számára is, és számos kizárólag kismamák számára készült modell is megtalálható kínálatunkban.

MIKOR VEHETŐ ÁT AZ ESKÜVŐI RUHA?

Az esküvői ruha az esküvő dátuma előtt 1-3 nappal vehető át, a megbeszélés és a jövendőbeli menyasszony kívánsága szerint.

MEGENGEDETT- E AZ ESKÜVŐI RUHÁK FOTÓZÁSA A PRÓBA ALATT?

Természetesen, sőt  ajánlott is. Gyakran a  jövendőbeli menyasszony nem tud két vagy több ruhamodell között dönteni, és szüksége van némi időre a döntés megszületéséig. Ebben az esetben  nagy segítség lehet, ha fotói vannak a felpróbált  esküvői ruhákról.

MI TÖRTÉNIK, HA A RUHA MEGSÉRÜL AZ ESKÜVŐ ALATT?

Ha az esküvői ruha megsérült, kérjük, jelezzék ezt nekünk személyesen is. Amikor az esküvői ruhát visszahozzák a szalonba, az Önök  jelenlétében alaposan átvizsgáljuk. A kár megtérítésére csak akkor kötelezzük Önöket, ha a ruha annyira megsérült, hogy azt nem lehet helyreállítani. Minden más esetet teljes megértéssel fogadunk.

MEKKORA AZ ESKÜVŐI RUHA BÉRLETI DÍJA?

Az esküvői ruhák bérleti díja modelltől és kollekciótól függően változik. Az árakkal, az aktuális kedvezményekkel és bármilyen további felmerülő kérdéssel kapcsolatban kérjük, hívjon minket a 069/611 911 telefonszámon, vagy látogasson el a szalonba, címünk:  Kőrösi út  11, 24000 Szabadka. 

VAN-E PRÓBADÍJ?

A próbák ingyenesek.

MEG VAN-E HATÁROZVA A FELPRÓBÁLHATÓ ESKÜVŐI RUHÁK SZÁMA?

A felpróbálható ruhák száma korlátlan. Annyi ruhát próbálhat fel, amennyit csak akar, amíg meg nem találja álmai esküvői ruháját.

A SZÜKSÉGES KORREKCIÓK ÉS A TISZTÍTÁS KÖLTSÉGEI BENNE FOGLALTATNAK-E A BÉRLETI DÍJBAN?

A menyasszonyi ruha bérleti díja természetesen magában foglalja az esküvői ruha kiigazítását és tisztítását. 

Ha további kérdései vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Pošalji

Telefonszám

Email

info@queenb.rs

Cím

Kőrösi út 11.
24000 Szabadka

Munkaidő

Hétfő ……………….… 12:00 – 18:00
Kedd ………………… 12:00 – 18:00
Szerda ………………. 12:00 – 18:00
Csütörtök …………….. 12:00 – 18:00
Péntek ……….………. 12:00 – 18:00
Szombat …..…………. 10:00 – 14:00
Vasárnap ……………….Zárva