Venčanice

Večita dilema – sirena ili princess model?

Ni jedna haljina nije toliko obožavana kao što je to venčanica. Zasigurno najvažnija haljina Vašeg života. Svaka buduća mlada želi da izgleda savršeno za njen veliki dan kada se udaje za čoveka svog života. U starije vreme izbor venčanica bio je dosta ograničen. Medjutim, danas postoji mnoštvo stilova, modela, materijala i izbora, pa izgleda nemoguće odlučiti se samo za jednu venčanicu. Zato odabir one prave venčanice uključuje mnoštvo faktora, poput individualnog ukusa, lokacije i ambijenta venčanja, ili pak finansijskih ograničenja. Pre svega, glavno pitanje koje muči većinu budućih nevesta je da li je njihova idealna venčanica model u stilu sirene ili princeze. Balske venčanice pretvaraju vas u pravu savremenu princezu i idealne su za buduće mlade koje se drže tradicije. Takvim nevestima je stalo do toga da ispoštuju pravila koja donosi svadbeno veselje. Medjutim, nije redak slučaj da parovi radije biraju slavlja intimnijeg karaktera, neformalne proslave ili se često odlučuju da sudbonosno “da” izgovore na nekoj zanimljivoj destinaciji, pa se ove neveste pre odlučuju za sirena model venčanice.

Rešenje dileme – venčanica 2 u 1

Ova večita deilema, da li izabrati sirena ili princess model inspirisala je dizajnere da osmisle fenomenalne venčanice koje se mogu nositi na dva načina. Ne morate se odlučiti za jedan model, jer možete imati dve venčanice u jednoj. Naime, u pitanju je venčanica 2 u 1. Kod ovog stila venčanice donji deo (šlep) se skida i tako se ova raskošna, balska venčanica pretvara u usku haljinu (sirenu) koja se može nositi i posle ponoći. Prednost ovog modela je i što nema potrebe za dodatnim troškovima i kupovini haljine za presvalčenje posle ponoći. Mnoge mlade žele da na ceremoniji venčanja izgledaju raskošno i svečano, a da kada veselje krene budu zvezda plesnog podijuma. Da bi u tome uspele često su im potrebne dve haljine. Ove venčanice transformisaće vaš izgled u sekundi i to pred očima gostiju.

Budite sigurne da ćete uz savete našeg stručnog osoblja napraviti pravi izbor kako bi vam najsvečaniji dan u životu ostao u najlepšem sećanju.

Probu zakažite na

069 611 911

Čekamo vas!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment